top of page
Ane Design earrings
Ane Design -logo

Ane Design korvakorut

Anen suunnittelemat korut ovat monipuolisia ja sisältävät erilaisia tyylejä sekä värejä, jotka ilmentävät hänen rohkeaa ja ainutlaatuista estetiikkaansa. Hänen korujensa erityispiirre ei ole pelkästään niiden näyttävyys, vaan myös niiden mukavuus. Anen kevyet korvakorut on tehty niin, että niitä voi käyttää koko päivän mukavasti, joten tyylikkyys ei vaadi mukavuudesta tinkimistä.

Ane Design -logo

Korusuunnittelija, Annika Mägi

Ane Design Annika Mägi Earring Designer

Seuraa meitä Instagramissa

Ane Design Earrings

Pirjo, Helsinki

Suorastaan rakastan Ane Designin korvakoruja Ne ovat ihanan kevyet ja mukavat päällä, mutta silti niin näyttävät. Niiden uniikit designit ja pirteät värit tuovat justiinsa oikean säväyksen asuihini. Jokainen pari on selvästi tehty huolella ja luovuudella, ja saan usein kehuja, kun käytän niitä!

Design korvakorut

Haluatko lisätä luovuutta ja rohkeutta tyyliisi? Tutustu Anen upeisiin näyttäviin korvakoruihin! Jokainen pari on käsintehty intohimolla, yhdistellen kirkkaita värejä ja uniikkia muotoilua. Olipa hakusessasi sitten hienovarainen lisä asuusi tai rohkea katseenvangitsija, löydät varmasti korvakorut, jotka täydentävät yksilöllistä asukokonaisuuttasi. Älä ohita mahdollisuutta hankkia näitä käytettäviä taideteoksia ja ilmaista persoonallista tyyliäsi mieleenpainuvalla tavalla. Vieraile kaupassa nyt ja valitse se täydellinen pari, joka puhuttelee juuri sinua!

bottom of page