top of page

Suunnittelija,
Annika Mägi

Annikan matka korujen suunnitteluun ja valmistukseen alkoi voimakkaasta halusta ilmaista luovuuttaan ainutlaatuisilla ja rohkeilla tavoilla. Syntyjään käsityöharrastuksesta innostuneena hän kokeili aluksi materiaaleina helmiä ja nahkaa, mutta löysi lopulta todellisen alansa polymeerisavesta. Tämä materiaali tarjosi loputtomia mahdollisuuksia, ja hän huomasi nopeasti, että hänen visionsa voitiin toteuttaa tavalla, joka erottui korumaailmassa.

Earring Designer Ane Design

Ané Design korvakorut

Polymeerisavi, joka ei ole perinteisesti yleinen korujen materiaali, muuttui Annikan luovuuden alueeksi. Hän kehitti kyvyn luoda erottuvia kuvioita, muotoja ja värejä, jotka mahdollistivat näyttävien ja ainutlaatuisten korujen valmistuksen. Nämä korut rikkovat perinteisten asusteiden rajoja. Jokainen suunnittelema koru heijastaa hänen yksilöllisyyttään, ja niiden monipuoliset värit, kuviot ja tarkat yksityiskohdat tuovat esiin hänen luovaa näkemystään.

Ane Design earings

Mukavat korvakorut

Ane Designin korvakorut ovat tunnettuja keveydestään, mikä tekee niistä mukavat käyttää, samalla kun ne tekevät rohkean vaikutelman. Niiden näyttävä muotoilu kiinnittää huomiota ilman että korut olisivat liian hallitsevia, ne yhdistävät tyylikkyyden ja värikkyyden harmonisesti.

Nosta tyylisi uudelle tasolle

Haluatko tuoda tyyliisi luovuutta ja rohkeutta? Tutustu Anen näyttävien korvakorujen kokoelmaan! Jokainen pari on käsintehty intohimolla, ja ne yhdistävät kirkkaita värejä, erottuvaa muotoilua ja mukavuutta tarjoavaa keveyttä. Oli haussa sitten tyylikkyyttä tai näyttävä keskustelunavaaja, löydät korvakorut, jotka täydentävät omaa tyyliäsi. Älä jää paitsi näistä ainutlaatuisista koruista, jotka yhdistävät taiteellisen käsityön ja jokapäiväisen käyttömukavuuden. Vieraile kaupassa jo tänään ja löydä se täydellinen pari, joka puhuttelee juuri sinua!

bottom of page